Territorial

Els Almogàvers Empordà fan una donació de 10.000 mascaretes a l’Hospital de Figueres

Solidaritat. La Penya Blaugrana Almogàvers Empordà ha estat pionera en l’ajuda a la Fundació Salut Empordà, que avui ha obert una plataforma per rebre donatius en la lluita contra el coronavirus

Avui mateix la Fundació Salut Empordà, encarregada de gestionar l’Hospital de Figueres, ha obert una plataforma per rebre donacions per poder lluitar contra el coronavirus i cobrir les necessitats assistencials urgents de les persones més fràgils de l’Alt Empordà.

Una de les primeres entitats en respondre a la crida ha estat la Penya Blaugrana Almogàvers Empordà, amb seu a la capital altempordanesa, que ha fet un donatiu de deu mil mascaretes a l’hospital, valorades en mil euros. “Comprar material i que arribi a l’hospital ara és molt complicat i el que fa la fundació és, un cop dius el valor de la donació, dir per què servirà i quin material podran comprar”, explica el president de la penya Marc Sáez, que s’ha unit a la crida perquè tothom hi aporti el que pugui: “Volem animar a les altres penyes del Barça i a totes les entitats que col·laborin amb qui puguin del seu territori per aturar entre tots el coronavirus i que els professionals de la sanitat estiguin dotats de les eines oportunes per fer-hi front”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)