Girona

El coronavirus arriba al vestidor del Girona

Primer contagiat. El club comunica el positiu de Covid-19 d’un jugador pocs dies després que es contagiés un membre de l’estructura tècnica

Com ha anat passant en molts altres clubs de la lliga, el Girona s’ha vist afectat per la pandèmia de coronavirus de manera directa. Dissabte es va confirmar el positiu d’un membre de l’estructura tècnica del club, mentre que ahir a primera hora de la tarda es va fer oficial que un jugador del primer equip –no es va informar de qui es tracta per respecte a l’afectat i només es farà públic en cas que el jugador ho vulgui– va donar positiu en un test de Covid-19 que es va fer després de tenir símptomes compatibles amb la malaltia. Els símptomes, això sí, són lleus i el jugador en qüestió no necessita assistència sanitària i pot continua a casa en quarantena. El que no està clar, ni segurament es podrà saber, és si els dos casos tenen relació directa o són independents. A més, el positiu que es va fer oficial ahir tampoc està vinculat als dos jugadors que es van fer el test dissabte després de notar alguns símptomes de la malaltia i que va donar negatiu.

Sense noves mesures

Aquest positiu en Covis-19 arriba dotze dies després de l’últim entrenament col·lectiu que va fer el primer equip del Girona, que va ser el divendres 13 de març a La Vinya. Des de llavors, tot i que inicialment es tenia la intenció de mantenir la rutina habitual d’entrenaments, tota la plantilla està confinada a casa seva des que es va decretar l’estat d’alarma. De moment, tot i aquests dos primers casos que han aparegut al club, un en l’estructura tècnica i l’altre a la plantilla, no es faran canvis en les mesures de prevenció als jugadors, i és que el consell que es dona és el de continuar com estan, tancats a casa seguint els plans individualitzats d’entrenament fins que se superi la situació i es pugui tornar a la normalitat.

A més, els jugadors no es faran el test de Covid-19 perquè si i, tal com s’ha fet fins ara –s’ha fet oficial que s’han passat quatre tests, dos dels quatre han donat positiu–, només es faran la prova si apareixen símptomes compatibles amb la malaltia.

CALMA

Les mesures per a la resta de la plantilla, ja confinada, no canviaran

REACTIUS

Només es farà el test als jugadors si, com en aquest cas, presenten símptomes

SETMANA I MITJA

Des del divendres dia 13 l’equip no s’entrena a La Vinya i està confinat a casa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)