2a divisió A

Tensió al Rayo Vallecano

2a divisió A. L’equip no s’ha entrenat ni ahir ni avui, molest per seguir dins de l’ERTO, i aquest matí diversos mitjans han enregistrat una discussió entre l’entrenador, Paco Jémez, i el director esportiu, David Cobeño

Moments d’agitació els que es viuen al Rayo Vallecano. I és que ja fa dos dies que la plantilla no s’entrena. Avui, els jugadors del club de Vallecas no s’han entrenat, igual que ahir, molestos per seguir dins de l’ERTO. Els jugadors de l’equip no entenen com segueixen dins d’un ERTO de reducció de jornada quan ja s’han reincorporat a la feina, sota el protocol de LaLiga, i per aquest motiu no estan anant a entrenar. El club per la seva banda, va explicar en un comunicat que “les hores efectives pautades per l’entrenador no excedien el temps de treball en l’ERTO” , justificant així la postura.

Tot plegat ha generat un ambient de tensió en l’entitat, que ha propiciat una forta discussió aquest matí, enregistrada per les càmeres de diversos mitjans, entre l’entrenador, Paco Jémez, i el director esportiu, David Cobeño. “Cobe (Cobeño) està en una situació de molt d’estrès i s’està menjant molts problemes que no li corresponen. Ho entenc”, ha explicat Jémez després als mitjans. “Ho hem parlat més tard, ens hem fet 72 abraçades i 27 petons i ja està. Quan ho arregles de tot cor no queden seqüeles” ha aclarit el tècnic, que ha també ha afirmat que possiblement l’equip torni a exercitar-se demà. “Crec que sí però no ho sé. Crec que el club està posant tot de la seva part per arreglar aquest tema”, ha dit Jémez, que fa costat als jugadors.

Tot fa indicar doncs que sí, que el conjunt franjirrojo tornarà demà als entrenaments. El club ha emès aquesta tarda una nota en què ha indicat que canvia les condicions de l’ERTO per tal de reedreçar la situació: “Després de constatar que les necessitats de càrrega de treball de la primera plantilla per els propers dies hauran d’excedir el què inicialment es va pautar el 12 de maig, s’ha decidit modificar el temps de treball marcat en l’ERTO per adaptar-lo a les noves necessitats de treball del primer equip.

LA DISCUSSIÓ

"Ho hem parlat més tard, ens hem fet 72 abraçades i 27 petons i ja està", ha aclarit Jémez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)