2a divisió FEF

Christian Dieste continuarà el curs que ve a Llagostera

2a divisió B. El club ha anunciat la renovació de l’atacant, que va arribar durant el mercat d’hivern i no ha tingut temps de demostrar gaire res abans de l’aturada de la competició

El Llagostera ha anunciat aquest vespre la renovació del davanter Christian Dieste, que tindrà així l’oportunitat de demostrar perquè se’l va fitxar. I és que l’aragonès va arribar al club al final del mercat d’hivern procedent del Guijuelo, aprofitant que havia quedat lliure una fitxa per la baixa de Pol Gómez, però no ha pogut jugar ni dos mesos abans que la pandèmia de la Covid-19 obligués a cancel·lar la temporada. De fet, Dieste només ha estat present durant set jornades, de les que ha participat en sis –tres de titular– acumulant un total de 293 minuts amb la samarreta del Llagostera, en els que no ha pogut marcar cap gol. De fet, la seva arribada va coincidir amb el pitjor moment de la temporada dels llagosterencs, i és que encara no ha pogut aconseguir ni la seva primera victòria amb el club.

Amb aquesta renovació, la segona que els llagosterencs tanquen aquests dies després de la de Pitu, el club referma la confiança en l’atacant, que va arribar per aportar un perfil diferent al que donaven Sascha i Kuku. I és que el curs que ve a Llagostera confien veure el Cristian Dieste de la temporada 2018/19, en la que tot i ser debutant a la categoria es va convertir en l’arma principal del Terol acabant la temporada amb 10 gols –gairebé un terç dels de tot l’equip (32)–, que no van servir per evitar el descens de l’equip aragonès, que en aquell moment era el filial de l’Osca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)