3a divisió FEF

Nil Congost s’afegeix a la llista de renovats del Banyoles

3a divisió. El conjunt del Pla de l’Estany ja havia anunciat el mateix dia la continuïtat dels migcampistes Jordi Sala i el capità Èric Gispert. Amb Congost, el tècnic Pitu Batlle ja compta amb sis futbolistes de cara a la campanya 2020/21

El Banyoles va per feina i després d’anunciar durant el dia les renovacions de Jordi Sala i Èric Gispert, acaba de comunicar que Nil Congost també continuarà defensant els colors del club banyolí la temporada vinent.

El central va arribar al club del Pla de l’Estany (en una segona etapa) l’estiu del 2018 procedent del Can Gibert però un any després va fitxar per l’Escala. Tot i començar el curs amb els escalencs a primera catalana, el Banyoles va repescar al defensa a finals de setembre (tercera etapa) i de seguida es va convertir en un fixe a l’eix a les ordres d’Adam Fontes –19 partits, tots com a titulars i divuit dels quals jugant la totalitat dels 90 minuts.

Al matí, els banyolins han anunciat la renovació del migcampista Jordi Sala i per la tarda han fet el mateix amb el capità Èric Gispert, que complirà la seva cinquena temporada al club. Gispert va arribar al Banyoles amb l’equip a segona catalana fins a l’actual tercera divisió.

El conjunt del Pla de l’Estany fa dies que treballa en la planificació de la campanya vinent i, després de confirmar que Pitu Batlle serà el seu nou entrenador, actualment es troba en procés de confirmar la renovació de futbolistes o anunciar-ne la desvinculació.

En el capítol de continuïtats, els banyolins ja han anunciat la renovació de Martí Bartrina, Andreu Moreno, Jordi Turon, Jordi Sala, Èric Gispert i ara Nil Congost.

Pel que fa a les baixes, de moment Marc Viadé, Marc Bech, que ha fitxat pel Figueres, Albert Genís, Titi Bagué, Jordi Majó i Cristian del Pozo no continuaran a la disciplina del club blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)