Girona

Brandon: “La lesió em servirà per aprendre i tornar més fort”

2a divisió A. El davanter del Girona relata com ha viscut el procés de les operacions cancel·lades pel coronavirus i assegura que veu molt ben preparats els seus companys

Brandon Thomas ha començat a fer treballs amb els fisioterapeutes del Girona, un cop operat d’una greu lesió de lligaments al genoll esquerre. El mallorquí es va lesionar just abans del confinament, i va veure com li cancel·laven dos cops l’operació. “Va ser un cop dur, però sabia que era el més lògic, per culpa de la pandèmia. El meu caràcter m’ha ajudat, i els amics, familiars i companys, també”, ha explicar Brandon en una entrevista als mitjans del club. “He mirat de ser sempre positiu, perquè crec que és la millor manera d’afrontar les coses”. El jugador cedit per l’Osasuna –el Girona se’l quedarà en propietat si puja– admet que la lesió li va arribar en el seu millor moment. “Crec que al camp es veia que em sentia còmode i ben adaptat a l’equip. Mai ve b é una lesió com aquesta, però em servirà per aprendre i tornar més fort, lluitar i treballar”. Brandon, que aquesta setmana ja ha estat a la Vinya, veu ben preparats els seus companys, “senyal que s’han entrenat bé” durant el confinament. “Tenim una plantilla àmplia per aconseguir els resultats que tots volem. Crec que l’equip respondrà bé quan torni la competició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)