Territorial

La FCF decidirà el proper dimecres com dona per acabat el curs 2019/20

FCF. L’ens esportiu anuncia que durant el juny farà públic el programa econòmic de congelació i reducció de quotes així com ajuts de tresoreria als clubs per pal·liar els efectes de la Covid-19

La federació catalana de futbol adoptarà una resolució definitiva al voltant de les competicions de futbol i futbol sala el proper dimecres 27 de maig durant el transcurs de la junta directiva. L’ens esportiu català dictaminarà com dona per acabat el curs 2019/20 en les categories territorials i de base un cop anunciat ja fa dues setmanes l’acabament precipitat de la temporada atenent a la recomanació de la secretaria general de l’esport.

Un grup de treball integrat per professionals de diversos departaments de la FCF ha analitzat jurídicament i des del punt de vista organitzatiu les propostes que han recollit els delegats territorials de diferents clubs per prendre una decisió –no hi haurà descensos però falta per veure si el curs es declararà nul o s’ascendirà algun equip per readaptar la organització i estructura de les competicions.

En paral·lel, la federació farà públic durant el juny el programa econòmic de congelació i reducció de quotes federatives a clubs i federats per la campanya 2020/21, així com els respectius ajuts a la tresoreria de les entitats per pal·liar els efectes de la Covid-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)