Territorial

La decisió està presa

Futbol català. La FCF oficialitzarà avui que en el futbol amateur no hi haurà descensos i que els primers ascendiran de categoria

Després de força dies, la FCF ja té clara quina serà la decisió respecte a la resolució del seu futbol amateur (les quatre categories de territorial). D’aquesta manera, segons va poder saber L’Esportiu, el màxim organisme del futbol català determinarà avui que seran els primers de cada lliga els que pujaran de categoria i, també, que no hi haurà descensos, un fet que podria obligar l’ens a reestructurar alguna de les categories.

La FCF, doncs, s’ha decantat per la mateixa formula, pel que fa als descensos, que la FEF, que per al futbol no professional (segona B i tercera) va optar per no fer baixar ningú. En canvi, els ascensos es decidiran amb un play-off exprés entre els quatre primers; en el cas de segona B, en uns encreuaments a sorteig entre els quatre primers classificats de cada un dels quatre grups (amb el sistema ja establert de la competició) i, en el cas de tercera, entre els quatre primers de cada un dels divuit grups territorials. En el futbol amateur català, ja acabat, seran els líders que hi havia en el moment de l’aturada els que pujaran de divisió.

Malgrat tot, no serà aquesta l’única decisió que prendrà la FCF en aquest sentit, ja que hi ha més interrogants oberts sense confirmar. A més de la reestructuració de categories, s’estudia quan començar el curs 2020/21 i, sobretot, com resoldre el final dels campionats en el futbol de base.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)