2a divisió FEF

El Sabadell allarga els contractes més enllà del 30 de juny

2a divisió B. El club arlequinat acorda amb les membres de la plantilla i el cos tècnic actual continuar vinculats més enllà de l’expiració habitual dels contracte per afrontar amb garanties el ‘play-off’ d’ascens a segona A

El Sabadell ha anunciat a través de les seves xarxes socials que ha arribat a un acord amb la plantilla i el cos tècnic per estendre els contractes més enllà del 30 de juny. El club arlequinat doncs, comptarà amb la totalitat de l’actual plantilla per afrontar el play-off d’ascens exprés previst que es disputi entre el 18 i el 26 de juliol.

Els equips involucrats en la disputa de la fase d’ascens estan arribant a acords amb les seves respectives plantilles per evitar fugues de futbolistes que siguin un obstacle a l’hora de competir en un tram de temporada afegida que pot determinar el seu futur immediat i el Sabadell no ha quedat enrere en aquesta cursa, al mateix temps que agraeix l’esforç i el compromís dels seus futbolistes.

L’equip dirigit per Antonio Hidalgo porta dies treballant i preparant el play-off, i en els proper dies coneixerà el seu rival en el sorteig que determinarà els encreuaments dels arlequinats, però també del Barça B i el Cornellà, els altres dos equips catalans que lluitaran per pujar a segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)