Territorial

La junta directiva del Guíxols fa un pas al costat

2a catalana. Els membres del club ganxó renuncien a presentar candidatura a les properes eleccions i dimiteixen en bloc de l’AD Guíxols i el Vilartagues CF. Es mantenen, de moment, a l’EF Sant Feliu per garantir el bon funcionament de l’Escola el proper curs

La junta directiva de l’AD Guíxols ha emès un comunicat en el qual anuncia la seva renúncia a presentar-se a les properes eleccions i la dimissió en bloc de dos dels tres clubs gestionats per la mateixa junta, l’AD Guíxols i el Vilartagues CF. De moment, continuaran gestionant l’EF Sant Feliu per garantir el bon funcionament de l’Escola de cara el curs 2020/21, la compensació de les quotes a les famílies per culpa del coronavirus i deixar en optimes condicions econòmiques als futurs gestors.

En el comunicat, la junta es queixa de les promeses incomplertes en l’acord de gestió dels tres clubs de la ciutat per part de l’Ajuntament, pel que fa al cobrament de les subvencions abans del 30 de juny, fet que ha provocat inclemències de tresoreria a l’entitat ganxona.

L’actual mandat de la junta de l’AD Guíxols presidida per Jordi Cambronero acaba aquest juny i a conseqüència de totes les promeses incomplertes i preveient com poden anar els quatre propers anys, l’actual junta no presentarà candidatura a les eleccions que se celebraran quan la situació actual de restriccions de la pandèmia de la Covid-19 ho permetin.

Pressupostàriament, la junta ha comunicat que el curs 2019/20 ha donat al conjunt dels tres clubs de la ciutat un balanç negatiu de -1.232 euros.

En paral·lel, el fins ara tècnic del primer equip del Guíxols, Toni Sánchez, ja s’ha acomiadat de l’afició i del club a través de les xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)