2a divisió A

El futbol torna tres mesos després amb un triomf del Rayo a Vallecas

2a divisió A. En el primer tast de futbol després de la pandèmia de la Covid-19 un gol d’Advincula ha donat el triomf als locals, en el partit contra l’Albacete corresponent a la jornada 20

El futbol ha tornat, encara que només sigui per 45 minuts. I és que el Rayo i l’Albacete han jugat aquest vespre la segona part del partit corresponent a la jornada 20 que es va suspendre al mes de desembre pels crits de “puto nazi” de l’afició local al jugador de l’Albacete Zozulia, que avui tornava a estar sobre la gespa tot i que en circumstàncies molt diferents per la falta de públic a la graderia.

El matx ha estat dominat pel conjunt madrileny –l’Albacete ha hagut de jugar amb deu perquè va patir una expulsió en la primera part d’aquell partit– i ho ha aprofitat per endur-se una victòria justa (1-0) gràcies a un molt bon gol d’Advincula amb un xut des de fora l’àrea quan s’havia jugat un quart d’hora (60’).