2a divisió FEF

Roger Escoruela guanya punts per al carril esquerre de l’Olot

2a divisió B. El futbolista, que està jugant al Sant Andreu –disputarà amb els barcelonins el ‘play-off’ exprés per ascendir al bronze– compleix tots els requisits que busca l’àrea esportiva i podria ser el substitut de Pep Chavarría

A dia d’avui, l’Olot no té carrilers per a la plantilla del curs 2020/21. Els dos inquilins habituals, José Antonio Soler i Pep Chavarría no continuaran a l’equip –el primer tornarà al seu club d’origen, la Cultural Leonesa, després d’acabar la cessió i el segon fitxarà pel Saragossa i ja s’ha acomiadat de l’entitat de la Garrotxa.

Davant aquest contratemps en aquesta demarcació, l’àrea esportiva de l’entitat garrotxina comandada per Sergi Raset fa setmanes que treballa per tapar els buits a les bandes i sembla que un dels principals candidats a ocupar l’esquerra serà Roger Escoruela, actualment a les files del Sant Andreu. Escoruela, de 24 anys, juga de lateral esquerre amb el conjunt quadribarrat però també ho pot fer d’extrem gràcies a les seves habilitats. Amb un físic imponent, el barceloní compta amb experiència a segona B després que l’Eibar el fitxés procedent del Gavà l’estiu del 2016 i el cedís al Real Unión (7 partits i 248 minuts). Posteriorment, el defensa va jugar al Vitoria les campanyes 2017/18 (19 partits, 1664 minuts i 1 gol) i 2018/19 (28 partits i 2.054 minuts), just abans d’incorporar-se l’estiu passat al Sant Andreu en el grup 5 de tercera (22 partits, 1.846 minuts i dues dianes).

Perfil Pep Chavarría

Evitant les comparacions entre Pep Chavarría i Roger Escoruela a nivell físic i tàctic, els dos futbolistes comparteixen la fam de progressar a nivell esportiu, i més el barceloní, que ja ha tastat la segona B gràcies al seu fitxatge per l’Eibar. Enguany a tercera, el lateral esquerre ha estat una peça clau del seu tècnic, Mikel Azparren, que ha aprofitat les seves virtuts per obtenir profunditat per la seva banda, un argument que fa pensar que s’adaptarà de meravella a la posició de carril en el dibuix diferencial que Raúl Garrido sol disposar.

Escoruela es va formar a les categories inferiors de l’Espanyol, tot i que va passar per equips del futbol formatiu del Cornellà i del Vila-real. El futbolista es troba encara competint, i és que, el Sant Andreu disputarà el proper juliol el play-off exprés d’ascens a segona B, el que podria ser l’últim servei del jugador al conjunt quadribarrat.

El seu possible fitxatge per l’Olot guanya punts cada dia que passa.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)