2a divisió FEF

El CSD comunica al Lleida que encara no ha aprovat el ‘play-off’ exprés

2a divisió B. A falta d’un mes per la disputa de les eliminatòries –el sorteig es farà el proper 25 de juny- el Consejo Superior de Deportes no envia la notificació de la resolució de la modificació del reglament al club perquè no existeix l’aprovació

Gir de guió inesperat i imprevist en la lluita del Lleida Esportiu en contra de la resolució del CSD i la FEF de donar per acabada la lliga a segona B i establir un sistema de play-off exprés entre els quatre primers equips de cada un dels quatre grups de la categoria per dictaminar qui puja a segona A. El Lleida Esportiu va demanar al Consejo Superior de Deportes la notificació de la resolució de la comissió directiva per la qual el 19 de maig aprovava la modificació del reglament general de la FEF aprovat a la vegada per la comissió delegada el 8 de juny, però l’entitat de la Terra Ferma, com ha anunciat el periodista de Catalunya Ràdio, Dani Badia, ha rebut la negativa del CSD al·legant que encara no ha aprovat cap modificació del reglament, per tant, la disputa del play-off exprés.

El més curiós del cas és que les eliminatòries d’ascens a segona A ja tenen seu, Marbella; dates, del 18 al 26 de juliol i, fins i tot, dia del sorteig, el proper 25 de juny. L’al·legat del CSD pot ser per guanyar temps o, per contra, una pista que podria entreveure que la disputa del play-off, a dia d’avui, és més que dubtós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)