2a divisió FEF

El CSD embolica el Lleida amb l’aprovació del ‘play-off’ exprés

2a divisió B. El Consejo Superior de Deportes va aprovar ahir el sistema d’ascens hores després de dir que encara no ho havia fet i ara el Lleida demana l’acta de la reunió per presentar més accions legals

David contra Goliat. El Lleida contra el CSD, la FEF i qui faci falta per evitar que la temporada de la categoria de bronze acabi amb la disputa del play-off exprés a 2a A. Per això cada dia apareix un nou capítol i el que s’ha escrit entre ahir i avui sembla rocambolesc. I és que si ahir el CSD li comunicava al Lleida que no li podia enviar l’acta d’aprovació del sistema de promoció perquè encara no estava aprovat, el club de la Terra Ferma ha conegut que unes hores després de rebre aquesta resposta el CSD va celebrar una reunió en què finalment es va aprovar.

Aquest canvi d’escenari ha provocat que el Lleida envii una nova instància al CSD, en què demana l’hora, el lloc, l’ordre del dia i les persones que van assistir a aquesta reunió que es va fer ahir. És a dir, el club lleidatà vol l’acte amb tots els detalls per poder seguir amb la seva lluita, i és que d’aquesta manera podrà emprendre les accions legals contra aquesta mesura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)