2a divisió A

L’Almeria destitueix Guti i Mario Silva i Nandinho agafen les regnes

2a divisió A. La derrota d’ahir a casa contra l’Alcorcón (0-1) ha precipitat la decisió del club, que ocupa la tercera posició a cinc punts de l’ascens directe

L’Almeria ha fet oficial aquesta tarda el que ja corria durant tot el dia, i és que Guti deixa de ser l’entrenador quan només queden set jornades per acabar la temporada. El club ha pres la decisió de sacsejar l’equip després de la derrota d’ahir a casa contra l’Alcorcón (0-1), que ha deixat l’equip en la tercera posició a cinc punts del Saragossa, el segon classificat.

És la segona vegada aquesta temporada que el conjunt andalús, propietat del xeic saudita Turki Al-Sheikh, canvia d’entrenador quan l’equip es troba en plena lluita per les primeres posicions, i és que Guti ja va assumir el càrrec després de la jornada 14 quan l’Almeria ocupava la segona posició

Homes de la casa

El club també ha comunicat que l’equip el dirigiran Mario Silva i Fernando Santos, Nandinho, que fins ara estaven lligats a l’acadèmia del futbol base i al filial. Els dos tècnics estaran acompanyats de Jesús Muñoz, Pedro Mesquita, Victor Mañas, Rui Costa, Ricardo Molina, Eurico Pinhal i Víctor Fortes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)