Girona

Un inici de partit molt deficient condemna el Girona a la Rosaleda (2-0)

2a divisió A. El Màlaga ha marcat l’1-0 en la primera arribada (20’) i el Girona s’ha quedat molt aviat amb deu per l’expulsió de Rivera (22’)

El Girona sospirava per enllaçar una segona victòria que el consolidés encara més en la zona de play-off i l’acostés fins i tot als llocs d’ascens directe aprofitant les ensopegades dels de dalt, però la realitat ha estat molt diferent i l’equip ha caigut derrotat aquesta tarda camp del Màlaga (2-0). Els locals han aprofitat el pèssim inici dels gironins per marcar l’1-0 (20’) i també un mal reingrés a la gespa després del descans per fer el 2-0 (50’). Sense poder de reacció i nuls altre cop en atac, els de Martí han dominat molta estona el partit però han estat inofensius davant Munir.

Tot el que podia sortir malament en l’inici de partit, ha sortit pitjor. Començant per un mal control de Borja García sol davant del porter que en el 99% dels casos hauria acabat amb el 0-1 (6’). Continuant pel gol del Màlaga en la primera aproximació local, generada a partir d’una falta a favor del Girona que s’ha convertit en un contraatac letal dels andalusos culminat per un ex com Cifuentes (20’). I per adobar-ho, una entrada sense cap sentit de Christian Rivera a un contrari ha acabat amb una vermella com una catedral (22’). En poc més de 20 minuts, els de Pep Lluís Martí ja havien mig llençat el partit a les escombraries.

El tècnic blanc-i-vermell ha apostat pel mateix onze que va derrotar el Numància, però en tants pocs dies de diferència entre partit i partit, també es cert que als gironins se’ls ha vist una mica curts de forma física malgrat que el seu rival afrontava el duel amb un munt de baixes. En gairebé totes les pilotes dividides, el Màlaga ha arribat abans. Tot i això, la qualitat individual del Girona ha permès que els visitants s’hagin mantingut en el partit i amenaçat en algunes ocasions, quasi totes amb Stuani de protagonista. De fet, l’uruguaià ha fet l’1-1 després de recollir una assistència de Borja i retratar Munir amb una gran rematada, però primer l’assistent aixecant la bandera i després el VAR traçant línies imaginàries han invalidat el que hauria estat el gol de l’empat (41’).

Era molt important començar bé la segona meitat, però el Girona ha entrat altre cop al camp amb el peu esquerre. I la primera vegada que el Màlaga ha trepitjat l’àrea, ha arribat el 2-0 després d’una gran centrada de Tete i un millor cop de cap de Sadiku (50’). El Girona hauria pogut fer el 2-1 immediatament després, però la doble ocasió clamorosa de Samu i Juanpe ha estat avortada pel porter primer i per un defensa després (51’)

La segona part ha estat dominada pel Girona però controlada pel Màlaga, que s’ha fet fort a darrere i s’ha limitat a conservar la pilota i a allargar les possessions per intentar desgastar els blanc-i-vermells. Just abans de la pausa d’hidratació, Adrián s’ha guanyat la vermella directa i el Màlaga també s’ha quedat amb deu futbolistes. El Girona, però, no ha sabut aprofitar la igualtat numèrica sobre la gespa i el seu domini final ha estat, una vegada més, absolutament estèril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)