Girona

Francisco accepta el repte de substituir a Martí

Girona. El tècnic, el desitjat per l’àrea esportiva des de fa mesos, ja ha dirigit l’equip en la sessió programada per aquesta tarda a la Vinya. L’andalús firma per aquest curs i pel 2020/21

Amb la destitució de Pep Lluís Martí confirmada pel propi club, Francisco accepta el repte d’agafar el relleu del balear. El tècnic d’Almeria ha estat objecte de desig per part de l’àrea esportiva del club des de fa mesos i finalment ha lligat a l’entrenador per acabar les sis jornades d’aquest curs i un hipotètic play-off d’ascens, a més de signar també per la temporada vinent independentment de la categoria en la qual competeixi el Girona.

Francisco, de 42 anys, arriba a l’entitat blanc-i-vermella després d’estar tot el curs en blanc una vegada va acabar la seva relació contractual amb l’Osca la campanya passada, club amb el qual no va poder evitar el descens de primera. L’andalús ha estat el candidat per ocupar diverses banquetes de primera i segona, fins i tot la del Girona, però no s’ha decidit a acceptar la proposta gironina fins avui. El d’Almeria arriba acompanyat de Jaime Ramos (segon entrenador); Sergio Pardo (preparador físic) i José Manuel Rodríguez Ortega (assistent tècnic i analista).

El tècnic va començar la seva trajectòria a l’Almeria, club en el qual va dirigir a l’equip filial els cursos 2011/12 i 2012/13 a segona B, fins que va promocionar per dirigir al primer equip a primera divisió la temporada 2013/14 i les primeres catorze jornades de la 2014/15. Després d’un any en blanc, Francisco Rodríguez va dirigir a l’UCAM Múrcia les últimes 24 jornades de lliga del curs 2016/17 a segona A, sense poder evitar el descens, i va fitxar pel Lugo el curs següent (2017/18).

L’estiu del 2018, el tècnic va firmar pel Còrdova però 35 dies després i encara amb la lliga per començar va deixar el càrrec de mutu acord. Pocs mesos més tard, durant la passada campanya, el flamant tècnic del Girona va dirigir l’Osca durant les últimes 30 jornades sense poder evitar baixar a segona però millorant a l’equip, pel que fa a joc i també als resultats.

El repte per a Francisco al Girona és majúscul, i és que, l’objectiu continua sent l’ascens, tot i que a l’equip li queda com a més factible la via del play-off. Fer jugar a la plantilla al seu estil i aconseguir resultats immediats per optar a pujar són les premisses que haurà d’aplicar l’andalús.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)