Girona

Francisco, el quart relleu que s’estrena guanyant

Com Martí. Només Salamero, dues vegades, Narcís Julià i el mallorquí aquest curs havien fet bona la dita “entrenador nou, victòria segura”

Agafar un equip a sis jornades del final no és senzill, i menys amb les urgències que tenia el Girona. Però Francisco ha assumit el repte i de moment l’estrena ha estat amb bon peu, i és que la victòria contra el Saragossa (1-0) dona ales a un equip que estava en caiguda lliure. Els precedents que tenia l’andalús no eren per ser optimistes, i és que començar amb victòria a la banqueta de Montilivi no havia estat fàcil fins ara. I això que aquesta mateixa temporada s’havia aconseguit amb l’arribada de Pep Lluís Martí, que va poder aconseguir els tres punts del camp de l’Extremadura gràcies als gols de Granell, Stuani i Soriano (1-3), en una de les tres úniques victòries dels gironins a domicili aquest curs.

Abans d’aquests dos últims casos n’havien fracassat més que triomfat. De fet, només dos dels set tècnics que havien arribat a la banqueta amb el curs iniciat havien aconseguit la victòria. Eren Javi Salamero, que ho va aconseguir dues vegades en les temporades 2008/09 i 2011/12 i Narcís Julià, que va guanyar en el seu primer partit del curs 2009/10. Fora d’aquests dos casos Miquel Olmo, Josu Oribe, Javi López, Pablo Machín –el tècnic amb més partits del Girona a l’LFP es va estrenar amb dues derrotes– i Juan Carlos Moreno aquesta mateixa temporada s’havien quedat amb les ganes de celebrar una victòria el dia del seu debut a la banqueta, tot i que només Javi López i Machín van perdre.

De fet, abans que Martí guanyés el dia de la seva estrena a Extremadura, feia set anys que cap entrenador, arribés a l’inici de curs o a mitja temporada, s’estrenava a la banqueta del Girona amb victòria. L’últim havia estat Ricardo Rodríguez, que va debutar el 17 d’agost del 2013 amb un triomf per la mínima contra l’Alavés, amb gol de Felipe Sanchón, i és que a banda dels relleus Eusebio, Juan Carlos Unzué i Juan Carlos Moreno es van estrenar amb un empat a la banqueta de Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)