2a divisió FEF

L’Olot renova a la majoria del cos tècnic de Raúl Garrido

2a divisió B. Tot i que era evident una vegada confirmada la continuïtat del tècnic valencià, Kevin Martínez, Ferran Joanmiquel, Pol Fresneda i Jordi Martín es mantindran dins de l’estructura tècnica del primer equip del club garrotxí

En paral·lel a la planificació esportiva de la plantilla, que ja compta amb disset futbolistes després de renovar a catorze jugadors, continuar comptant amb Jordi Masó, amb contracte fins el 2022, i fitxar Juan Delgado (Barakaldo) i Albert Batalla (Almeria B), l’àrea esportiva del club s’ha afanyat també a lligar en curt la continuïtat del cos tècnic de confiança del valencià Raúl Garrido.

Amb la renovació de Garrido era obvi que el seu cos tècnic també faria el pas de continuar al club de la Garrotxa i així s’ha confirmat per part de l’entitat olotina la renovació de Kevin Martínez, com a segona entrenador i inseparable de Garrido, el preparado físic Ferran Joanmiquel; l’entrenador de porters Pol Fresneda i Jordi Martín, l’analista.

Qui no seguirà a la disciplina tècnica per diversos motius són el fisioterapeuta Gerard Plujà i el coach o assistent interior, Abelardo Otero.

Més enllà de les persones que treballen colze a colze amb el valencià durant el dia a dia de l’equip, el club també ha comunicat la renovació del delegat Carles Curós i l’encarregat de material Myron Ilchinsin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)