Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“No hem sabut jugar el final”

El tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, va aparèixer decebut a la roda de premsa virtual després de la garrotada del gol de l’empat en els últims segons. Un gol que l’andalús va reconèixer que va arribar perquè els gironins no van ser capaços de jugar els minuts finals com requeria el partit. “Crec que ens ha faltat llegir bé el guió dels últims minuts de partit. No els hem sabut jugar ni interpretar. Tot el joc ha estat molt ràpid i no hem aconseguit tenir la pilota durant aquests minuts clau, i en alguna acció l’hem regalat. Ens ha faltat tenir aquesta pausa que se li havia de donar al partit. S’està comprovant que la categoria està més complicada que mai i ells s’hi jugaven la vida i lògicament han esgotat les oportunitats fins al final”, va analitzar Francisco, que també buscava el costat positiu: “Ens ha de servir com a experiència perquè ara ens venen uns quants partits que s’assemblaran molt, seran molt durs, i els hem de saber afrontar.”

Lògicament, l’empat va fer molt mal a la moral d’un equip que no parava de créixer. “El vestidor està fotut i amb molta ràbia perquè se’ns han escapat dos punts en l’últim segon. És normal, si no fos així estaria molt emprenyat. Se’ns escapa l’oportunitat de l’ascens directe i ara hem de pensar en sumar els tres punts divendres que ens assegurin jugar el play-off”, va comentar el tècnic andalús, que ahir s’enfrontava a un dels seus antics equips.

Més enllà del resultat, el Girona va deixar una imatge més pobra que la dels altres partits amb Francisco i va encaixar els dos primers gols, però no hi ha temps per mirar enrere. “Ens han generat les ocasions en segones jugades, que sabíem que podia passar. Tot i això, no ens hem sentit molt amenaçats. No és un pas enrere i no tenim temps per lamentar-nos, i és que ens queden dos partits de lliga que els hem d’afrontar amb ambició i si podem jugar la promoció d’ascens l’hem d’afrontar sencers. Ens esperen uns partits decisius i els hem de lluitar com estem fent en cada partit. L’equip sempre ha tingut la victòria a tocar, avui fins a l’últim segon, i això serà el més important en el que ens espera”, va concloure Francisco, un dia més afònic de donar instruccions des de la banda.

GOLS EN CONTRA

“Ens han generat en segones jugades, que sabíem que podia passar. En la resta hem estat bé”

L’ASCENS DIRECTE

“Hem perdut l’oportunitat d’acostar-nos molt a la segona posició i per això estem fotuts”

ELS MINUTS FINALS

“Tot el joc ha estat molt ràpid i no hem pogut tenir la pilota durant aquests minuts clau”

TOCA SEGUIR

“No és un pas enrere i no ens podem lamentar. Hem de seguir i afrontar el que ens espera”

Juanfran: “Hem fet mèrits per guanyar”

L’empat en l’últim sospir no va ser suficient per fer content a Juanfran, que va considerar que podien haver guanyat el partit. “Hem fet mèrits per guanyar el partit, el Girona ens ha pogut generar molt poc perill i tot amb centrades o a pilota aturada. El que m’alegra és que l’equip creu i tenen un compromís absolut fins al final, com s’ha vist”, va analitzar el tècnic, que va considerar els dos gols encaixats com un càstig excessiu: “Tinc la sensació que només ens han buscat centrades i les hem defensat molt bé”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)