2a divisió A

El Cornellà resisteix i passa a la semifinal (1-2)

Fase d’ascens a 2a divisió A

El Cornellà ha fet saltar la banca i s’ha classificat per a les semifinals de la promoció d’ascens després de vèncer un dels equips favorits, més enllà dels campions, l’Eivissa. Dos gols seguits en l’inici del partit i una gran dosi d’ordre han estat suficients perquè el conjunt verd sigui el primer català –demà jugaran el Sabadell i el Barça B– que superi la primera eliminatòria.

Des de l’inici de l’enfrontament, el Cornellà s’ha mostrat més seriós i molt ben posicionat. La idea dels verds ha estat la de colpejar en situacions a pilota aturada i així han arribat els dos gols. En el primer, derivat d’un refús en una falta lateral, una centrada des de la dreta ha desembocat en un cop de cap de Becerra al fons de la porteria (13’). Immediatament després, recollint un servei de banda llarguíssim, Pablo ha eixamplat distàncies enviant la pilota a la xarxa (16’). En la resta del primer temps, el Cornellà s’ha defensat amb molt ordre i no ha estat fins al temps d’afegit del primer acte que l’Eivissa ha signat una jugada de perill que Javi Pérez ha finalitzat sense precisió.

En el segon temps, els verds han apostat per defensar-se amb ordre mentre que l’Eivissa incrementava les seves ofensives. El Cornellà ha començat a patir de valent i fins i tot ha encaixat el gol en una falta lateral servida per Javi Lara i que Pol Moreno s’ha introduït en la pròpia porteria. A partir d’aquí, l’equip de Romo ha incrementat la seva exigència defensiva i no ha deixat que el rival tingués oportunitats d’empatar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)