2a divisió FEF

El Sabadell passa per penals (1-1, 3-1)

Fase d’ascens a 2a divisió B. Els arlequinats es classifiquen per les semifinals després de refer-se en la tanda de penals de la diana de l’empat en l’últim minut del temps d’afegit

Igual que la resta d’equips catalans (el Barça B i el Cornellà), el Sabadell s’ha classificat per les semifinals de la fase d’ascens a segona divisió B. Els arlequinats s’han sobreposat al cop moral d’encaixar el gol de l’empat en l’últim minut del temps reglamentari després d’anar per davant durant 87 minuts. Finalment, els vallesans han calmat els nervis en la pròrroga i també en la tanda de penals en què els joves jugadors de l’Atlético només han aconseguit marcar un gol dels quatre xuts que han disposat.

El partit ha començat molt bé per a l’equip d’Antonio Hidalgo ja que s’ha aconseguit avançar gràcies a un lliure directe executat per Edgar Hernández. A partir d’aquí, el partit s’ha jugat a allò que volia el Sabadell amb ben poques oportunitats pels dos equips i la pilota lluny de les contrades d’Ian Mackay. Tot i això, el porter gallec ha hagut d’intervenir en dues ocasions durant el temps reglamentari resultant clau perquè l’Atlético no canviés el signe del partit. Fins l’últim minut del temps d’afegit. Mackay no ha pogut fer res en el gol de l’Atlético B en una falta lateral en la qual la defensa del Sabadell no ha estat prou contundent.

En la pròrroga, el Sabadell ha donat una passa endavant i ha buscat més el gol però qui més a prop s’ha situat ha estat l’Atlético amb un xut de Camello, quan ho tenia tot a favor, que s’ha estavellat al pal.

En els penals, el filial madrileny ha pagat cara la seva joventut fallant-ne tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)