2a divisió A

LaLiga i la FEF suspenen només el Deportivo-Fuenlabrada

2a divisió A. L’última jornada de lliga es disputarà encara que sis positius al Fuenlabrada obliguen a suspendre el seu partit contra el Dépor, en un duel clau en la lluita pel ‘play-off i’ la permanència

Aquesta tarda s’han conegut sis positius dins de la plantilla del Fuenlabrada que han obligat a LaLiga i a la federació espanyola, de mutu acord, suspendre el partit que havia de jugar al camp del Deportivo. Era un partit clau, perquè els madrilenys, sisens i en la lluita pel play-off, visitaven el Dépor, que es juga la permanència.

Tot i la suspensió d’aquest partit els màxims organismes han decidit que la resta de la jornada es disputi amb normalitat encara que suposi una adulteració de la competició perquè els equips estan implicats en les dues lluites que es juguen avui, el play-off i el descens. Aquesta situació no agrada a alguns clubs ni a l’AFE, que ho veuen com un perjudici pels seus interessos perquè suposaria que el partit es jugaria un altre dia sabent el resultats que els hi convé a tots dos.

A més, la suspensió del Deportivo-Fuenlabrada obre un altre escenari, i és que dijous havia de començar el play-off i la suspensió del partit d’avui pràcticament segur que comportarà haver de modificar el calendari previst.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)