2a divisió FEF

El Cornellà, a un pas de completar una heroïcitat

Fase d’ascens a 2a divisió A. De nou, la feina defensiva durant tot el partit i l’encert en el moment oportú permeten al conjunt verd situar-se a tocar del futbol professional

atl. balears 0 cornellà 1

ATLÈTIC BALEARS:Manu Herrera; Luca Ferrone, Aurtenetxe, Óscar Gil (Shashoua, 70’), Orfila (Lekic, 88’); Jorge Ortiz, Villapalos, Rovirola, Samuel; David Haro (Iturraspe, 46’) i Gabarre.CORNELLÀ:Ramon; Guzmán, Cristian, Pol Moreno, Javi; Fer Pina (Montoro, 46’), Agus Medina (Baro, 89’), Nana, Eloy Gila; Becerra (Esteve, 84’) i Pablo Fernández (Álvaro Vega, 66’).GOLS:0-1 (80’) Agus Medina.ÀRBITRE:Conejero Sánchez.T.G.:Aurtenetxe, pel Balears; Gila, pel Cornellà

La celebració quan va xiular l’àrbitre no va ser un esclat d’alegria. Va haver-hi abraçades i picades de mans, però la sensació que hi ha al Cornellà és que la feina no està completada. Els verds, l’equip més modest de tots els que estan vius en la fase d’ascens a segona A –amb diferència, a més–, tenen una missió, i és pujar a la categoria de plata. Allò que abans era un somni, ara s’ha convertit en un objectiu al palmell de la mà.

I tot va ser per un esforç defensiu titànic durant tot el partit i perquè Agus Medina va trobar el camí del gol en el minut 80 quan va recollir una jugada d’Eloy Gila, centrada per Javi Jiménez, i va batre Manu Herrera. Fins aleshores, els verds havien deixat ben poques ocasions al seu rival, la més clara de les quals va ser de Gabarre, a partir d’una combinació amb David Haro, però el seu xut va sortir desviat. En el primer temps, el Cornellà també va tenir una opció interessant en un xut de Pablo Fernández que va refusar el porter del Balears. En el segon temps, els verds van estirar-se i van rondar l’àrea rival sense gaires possibilitats. Els nervis començaven a fer acte de presència quan Medina va anotar el gol del triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)