2a divisió FEF

El somni continua ben viu

‘Play-off’. El Barça B elimina el Badajoz en la tanda de penals (5-3) i és a només un partit de l’ascens a segona divisió A després d’haver dominat el duel bona estona i saber patir en la pròrroga

barça b 1 badajoz 1

BARÇA B:Iñaki Peña; Morer, Araujo Cuenca, Akieme; Jandro (Mingueza 81’), Ilaix (Reis 68’), Monchu; Matheus (Nils 68’), Konrad Gerard 105’) i Rey Manaj.BADAJOZ:Kike Royo, Toni Abad (Fobi 105’), Candelas (Kike Pina 119’), César Morgado, Sergi Maestre, Guzmán Casaseca (Concha 69’), Caballero (Chris Ramos 60’), Dani Aquino (Santamaria 60’), Álex Corredera, Pablo Vázquez i Adilson (Isma Cerro 119’).GOLS:0-1 Guzmán, min 39. 1-1 Rey Manaj, min 82.Penals(Barça B 5-Badajoz 3), Akieme, gol (1-0); Morgado, detiene Peña (1-0); Araujo, gol (2-0); Isma Cerro, gol (2-1); Cuenca, gol (3-1); Concha, gol (3-2); Rey Manaj, gol (4-2); Corredera, gol (4-3); MonchuÀRBITRE: González Francés. Targetes a Reis (81’), Araujo (89’), Mingueza (118’).ESTADI:Nuevo Mirador

El Barça B de García Pimienta és a només un partit de l’ascens a segona divisió A. El seu somni, més viu que mai. I ni tan sols ha necessitat Ansu Fati ni Riqui Puig per plantar-se a un pas d’assolir el seu gran objectiu. Li va tocar patir de valent i arribar fins a la tanda de penals –en què va excel·lir marcant els cinc llançaments– només perquè li va faltar encert per resoldre molt abans. El filial blaugrana va ser molt superior al Badajoz durant els noranta minuts del partit i ja hauria pogut sentenciar el duel en el primer temps si hagués transformat alguna de les moltes ocasions que va crear. Però va topar amb un mur a la porteria del Badajoz, amb un Royo infranquejable.

I això que va estar desafortunat perquè els extremenys van marcar en l’única errada del Barça B en la primera meitat, després d’una pèrdua de pilota de Monchu que va acabar amb el gol de Guzmán. El Badajoz va defensar aquest gol també en una segona meitat dominada clarament pels de García Pimienta, que van trobar la seva recompensa amb un gol en el minut 82 de Rey Manaj.

En la pròrroga sí que el Badajoz va fer un pas endavant i va estar millor que el filial blaugrana, que va saber resistir per arribar fins a la tanda de penals, en què Iñaki Peña va ser decisiu aturant un penal i Monchu, que malgrat l’errada va fer un gran partit, va fer el gol decisiu.