2a divisió FEF

Hidalgo: “Els meus jugadors creuen que poden i això té molt valor”

Fase d’ascens a 2a.

El Sabadell disputarà, contra el Barça B, una de les finals de la fase d’ascens a segona divisió. Serà demà, a les 20 hores, a l’estadi Antonio Lorenzo Cuevas de Marbella. Aquestes són les manifestacions d’Antonio Hidalgo, tècnic del conjunt arlequinat, i de dos dels seus jugadors, Pedro Capó i Edgar Hernández:

ANTONIO HIDALGO:

Els seus jugadors: “Arribarem en les millors condicions. Mirem de donar eines als jugadors perquè ofereixin la seva millor versió.”

La baixa d’Ángel: “És important a dins i fora del camp. Sap l’important que és i ho donarà tot. Si no està ell hi haurà una altre company.”

Es coneixen molt amb el rival: “És igual per als dos equips. Intentarem analitzar el que són. Tenen futbolistes que jugaran al màxim nivell mundial. Serà un partit dur i igualat que ens obligarà a estar concentrats.”

Fa un any: “Seria difícil de creure això quan vaig arribar, el curs passat. Tenim un bloc molt sòlid que ve de l’any passat al qual vam afegir unes peces que ens han donat molt. Creuen que poden i això té un valor enorme”

PEDRO CAPÓ: “On no ens portin les cames ens portarà el cap i el cor. És el dia de l’últim esforç.”

EDGAR HERNÁNDEZ: “Mirarem d’atacar els seus punts dèbils i d’encarar el partit amb la màxima il·lusió. Lluitem per tota la nostra afició, que és espectacular.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)