2a divisió FEF

El CE Sabadell somriu i el Barça B plora

Fase d’ascens a 2a divisió A. El conjunt arlequinat ascendeix després de remuntar al filial blaugrana amb gols d’Aleix Coch i Néstor Querol

El CE Sabadell torna a ser equip de la segona divisió A cinc anys després de derrotar al Barça B per 2 a 1 en la final del play-off d’ascens. El conjunt arlequinat ha remuntat el gol inicial del filial blaugrana, obra de Monchu, amb dos gols en el segon temps d’Aleix Coch i Néstor Querol.

El Sabadell ha estat millor que el conjunt blaugrana en la primera meitat i s’ha pogut avançar en el marcador amb bones ocasions d’Edgar, Néstor i Óscar Rubio. Però el Barça B ha marcat en la seva primera rematada gràcies al seu capità, Monchu. Només començar la segona meitat, però, el Sabadell ha empatat després d’un llançament de córner rematat per Coch. El partit s’ha obert amb ocasions pels dos equips. Araujo s’ha fet mal però ha intentat aguantar i en una ocasió li han guanyat l’esquena perquè Néstor Querol fes el segon del Sabadell. El filial blaugrana ho ha intentat fins el final i ha marcat Akieme, però el seu gol l’han anul·lat per fora de joc. No hi ha hagut temps per més i el Sabadell ha aguantat. Uns riuen i els altres ploren.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)