2a divisió FEF

La reacció, insuficient

Fase d’ascens a 2a divisió A. El Cornellà se sobreposa al domini del Castelló en la primera meitat però no cristal·litza el seu domini i acaba perdent en la final per culpa d’un gol de Juanto

CASTELLÓ 1 CORNELLÀ 0

CASTELLÓ:Campos, Lapeña, Satrústegui, Carles Salvador, Rubén Díez, César Díaz (Alcaina, 69’), Rafa Gálvez, Iñigo (Víctor, 46’), Juanto Ortuño (Castells, 76’), Jorge Fernández i Muguruza.CORNELLÀ:Ramon; Guzmán (Baró, 87’), Cristian, Pol Moreno, Javi Jiménez; Eloy, Agus Medina, Nana, Rulo (Fer Pina, 63’); Becerra (Esteve, 76’) i Pablo Fernández (Leo Ramírez, 46’).GOLS:1-0 (27’) Juanto.ÀRBITRE:Sánchez López.T.G.:A Lapeña, Sarústegui, Juanto i Gálvez del Castelló, i a Eloy Gila i Esteve del Cornellà.PÚBLIC:A porta tancada a La Rosaleda.

El Cornellà va perdre el partit decisiu per l’ascens de categoria i es quedarà una temporada més en la segona divisió B. Els verds, que havien fet una promoció d’ascens excel·lent, no van poder sostenir el domini del Castelló en el primer temps i van encaixar un gol que va resultar clau. En la segona meitat, la millora de l’equip de Romo no es va traduir en cap gol i es va quedar amb la mel als llavis.

El Castelló, molt desgastat per les dues eliminatòries anteriors, en què va haver de disputar 120 minuts en cadascuna, va voler sentenciar com més aviat millor, però es va trobar amb la figura del partit: el jove porter del Cornellà, Ramon Juan. Quan Ramon no va intervenir, ho va fer el pal, com ara en un servei de córner d’Íñigo Muñoz. El premi per al Castelló finalment va acabar arribant a l’equador del primer temps, quan Juanto, amb el cap, va inaugurar el marcador.

Si hi hagués hagut justícia en el segon temps, el Cornellà hauria empatat el partit, però el seu domini no va desembocar en el gol. La segona part va començar amb un xut llunyà de Rulo que Campos va rebutjar. Leo Ramírez també va disposar d’una falta que va estavellar a la barrera i una combinació interior va acabar en un xut de Becerra que va sortir desviat. Els verds combinaven, mentre el Castelló acusava el desgast físic que tant temia. Tot i així, l’equip de Cano va disposar d’ocasions per sentenciar, com ara un mà a mà de César Díaz amb el porter que Ramon va tornar a aturar. En el tram final, la precipitació i les ganes d’empatar dels verds van quedar emboirades per la pròpia precipitació.

Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)