2a divisió A

El Fuenlabrada diu ara que el diumenge pot jugar contra el Dépor

2a divisió A. El club madrileny havia indicat la setmana passada que no sabia quan podria estar en disposició de jugar i que acceptava qualsevol decisió de LaLiga

Es torna a embolicar la troca a segona divisió. Quan tot feia entreveure que el Dépor - Fuenlabrada acabaria decretat per nul –faltava la validació del comitè de competició després de la proposta de LaLiga– el club madrileny ha fet un comunicat en què assegura que aquest diumenge mateix podria estar en disposició de jugar l’enfrontament. L’entitat presidida per Jonathan Praena assegura que l’evolució de la seva plantilla, en què van haver-hi fins a 28 positius és bona i que podria comptar segur amb 7 professionals per disputar el matx.

“El Fuenlabrada ha comunicat a les institucions competents que, si els resultats negatius en els tests que es venen fent es mantenen fins dijous, la seva plantilla estarà en condicions apte de jugar el partit ajornat davant del Deportivo des d’aquest diumenge 2 d’agost.

El passat diumenge el club va comunicar que no es trobava en disposició de parlar de dates ja que e s trobava en una situació d’incertesa, no obstant els últims resultats dels test PCR i l’evolució en els últims quatre dies ha estat molt bona, per la qual cosa afrontem amb il·lusió el final de temporada”, ha indicat en el comunicat.

Recusen l’instructor

El club madrileny ha recusat el jutge instructor de la federació i les declaracions que estaven previstes per aquesta tarda han quedat ajornades sine die, paralitzant encara més qualsevol procés i decisió interna a l’ens esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)