2a divisió A

El Fuenlabrada a punt per tornar a casa

2a divisió A. El conjunt madrileny podria abandonar l’hotel on està confinat a la Corunya per tornar als seus domicilis si les últimes proves realitzades donen negatiu com en els darrers dies

Els membres de la plantilla, el cos tècnic i directius del Fuenlabrada que es van desplaçar a la Corunya el passat 20 de juliol i que han estat confinats des de llavors en un hotel de la capital gallega, podrien tornar demà als seus domicilis si les darreres proves a les quals han estat sotmesos tornen a donar negatiu, com des de fa dies que passa.

Els madrilenys continuen lluitant paral·lelament perquè no se’ls criminalitzi al·legant que van seguir els protocols de LaLiga i un cop a Galícia els de l’ens esportiu i els de la Xunta, que tot i això ha obert un expedient sancionador al club per posar en “clar risc” la salut pública.

Suspeses les declaracions

Després que la jutgessa única del comitè de competició desestimés les al·legacions del Fuenlabrada sobre la recusació del jutge instructor que determinarà la sanció i el futur de l’entitat, l’òrgan sancionador havia citat de nou a declarar a diferents membres del club com el president, el tècnic o un dels jugadors per demà mateix.

Davant l’imminent tornada a casa, si tot va bé, dels futbolistes, finalment s’ha confirmat que han quedat suspeses, de nou, les declaracions que havien de fer els citats, als quals se’ls haurà de buscar una nova data per reiniciar el procés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)