2a divisió FEF

El saltenc Marc Carbó fitxa pel Mèrida

2a divisió B. Després de militar les últimes dues campanyes al Badalona, l’exmigcampista també del Llagostera i el Peralada enfila el camí cap a un dels referents del futbol extremeny

El migcampista Marc Carbó iniciarà la seva primera aventura lluny de Catalunya per incorporar-se aquest curs a les files del Mèrida, que va competir la temporada passada en el grup 4 de segona B. De fet, el conjunt extremeny va salvar la categoria a conseqüència de les mesures adoptades per la FEF d’aturar la competició i decretar que no hi hagués cap descens (eren els penúltims classificats).

Carbó ha jugat les dues darreres temporades al Badalona (64 partits entre la lliga i la copa) i anteriorment va militar al Llagostera (34 partits). La campanya 2016/17, el mig saltenc va defensar els colors del Peralada, amb el qual va aconseguir l’ascens a segona B arribant a debutar amb el primer equip del Girona a segona A, el curs que els blanc-i-vermells van pujar a la màxima categoria.

Ara, el futbolista enfila el camí cap a un dels referents del futbol extremeny, que mira de refer el projecte per consolidar-se a la categoria de bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)