2a divisió A

Grego Sierra i Óscar Rubio renoven amb el Sabadell

Segona divisió A. Els dos jugadors seguiran una temporada més amb el conjunt arlequinat

El central Grego Sierra i el lateral Óscar Rubio han renovat amb el Sabadell per una temporada més. El central és el jugador amb més minuts disputats aquesta temporada i un home clau per a la plantilla d’Antonio Hidalgo. El central esquerrà va arribar provinent de l’UCAM Múrcia la temporada passada i complirà la seva segona temporada d’arlequinat. “Estic molt content i feliç de seguir amb el club, de com m’han tractat des del primer dia que vaig arribar. Espero que afició, club i plantilla puguem gaudir de la categoria i del que ens hem guanyat al camp. Hem de seguir fent del Sabadell un equip històric”, ha assegurat Sierra als mitjans oficials del club.

Per la seva banda, Óscar Rubio complirà la seva quarta temporada d’arlequinat. El lateral lleidatà, de 36 anys, va arribar a Sabadell procedent de la UE Lleida.

“Estic molt content i feliç de poder tornar al futbol professional. Des del primer dia que vaig arribar a Sabadell, ara fa tres anys, he sentit que jugar a futbol ha sigut molt més fàcil. Tinc molta il·lusió, inclús més quan vaig debutar a la segona divisió amb vint anys. Estic amb l’energia carregada al cent per cent i amb moltes ganes d’afrontar nous reptes. De ben segur que serà un any molt especial”, ha explicat Rubio en declaracions als mitjans oficials del conjunt arlequinat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)