2a divisió A

El comitè de competició no dona el partit per perdut al Fuenlabrada

2a divisió A. Es complica la guerra als despatxos amb la decisió del comitè, que no accepta la mesura cautelar que demanava el jutge instructor i deixa el ‘play-off’ més a l’aire del que estava

A l’espera de fer-se oficial el comitè de competició ha decidit no donar per perdut el partit de l’última jornada de lliga al Fuenlabrada, segons apunten diferents mitjans de Madrid. D’aquesta manera el comitè ha refusat la proposta de sanció que va fer ahir a la nit el jutge instructor del cas, i és que ha considerat que imposar aquesta mesura de manera cautelar per tirar endavant el play-off hauria suposat perjudicar definitivament al Fuenlabrada, que s’hauria quedat fora de la lluita per l’ascens i hauria estat l’Elx l’equip que l’hagués jugat en sisena posició. Això implica que la disputa del play-off torna a estar més a l’aire que mai, i queda per veure si el comitè de competició fa un altre pas més avui o es pren més temps per prendre les decisions, un fet que allargaria encara més la incertesa que es viu actualment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)