Girona

Una espera interminable

Un dia més, el Girona continua sense saber quan podria començar el ‘play-off’ d’ascens, que segueix encallat i sense horitzó a la vista

Tot i que el temps d’incertesa s’està fent dur per als futbolistes, està servint a Francisco per treballar amb l’equip amb més calma, sense la voràgine de partits que hi havia quan va arribar

Després de passar-se un mes i mig competint cada tres dies, sense aturar-se, viatjant, entrenant-se i jugant, les dues setmanes sense partits que ja acumula el Girona sembla que se li haurien de posar bé, però no està sent el cas. I és que el moment en què està la categoria de plata, instal·lada en el desgavell i la confusió des de l’ajornament del Dépor-Fuenlabrada en l’última jornada, afecta directament el grup blanc-i-vermell, que espera impacient que li comuniquin quan començarà un play-off d’ascens que, de fet, estava previst que acabés avui. En aquests moments, però, la disputa de la promoció continua en l’aire; al club gironí no li ha arribat cap mena d’informació dels òrgans oficials al respecte en aquests dies i, al marge de tot el xou, es manté en espera d’esdeveniments.

En aquest sentit, però, els últims moviments no conviden a l’optimisme pel que fa a una imminent resolució de la situació. L’últim episodi va ser divendres, dia en què el comitè de competició va refusar la proposta de l’instructor de la FEF de donar per perdut el partit ajornat del Fuenlabrada contra el Dépor, deixar els madrilenys fora de la promoció i que fos l’Elx el que la jugués. Davant d’això, el club il·licità, amb l’equip entrenant-se des de fa dues setmanes sense saber si jugarà la fase d’ascens, va anunciar que presentaria al·legacions a la decisió de l’òrgan federatiu, que és el que té l’última paraula en un assumpte que no hi ha manera que se solucioni.

I tot plegat, amb la possibilitat latent de brots de Covid-19, com li va passar al Fuenlabrada, que va arribar a tenir fins a 28 contagiats i que ahir va tornar a entrenar-se a la seva ciutat esportiva després que 33 dels 46 membres de l’expedició abandonessin divendres l’hotel de la Corunya on van passar la quarantena, o de més positius, com els de l’Almeria i el Saragossa. Tant aragonesos com andalusos ja han descartat la possibilitat de brot després dels posteriors tests efectuats, però s’hauran d’entrenar ara sota estrictes mesures de prevenció sanitària, la qual cosa els condiciona. L’Almeria va tornar a la feina dijous, però el Saragossa encara no s’ha entrenat des de dimarts i no hi tornarà fins demà.

També demà dilluns s’hi posarà el Girona, després d’haver descansat el cap de setmana. La plantilla, sense cap positiu d’acord amb els tests que els jugadors es van fer a principi de setmana, se sotmetrà a noves proves, ja que torna després d’uns dies de festa. Serà un retorn amb la incertesa regnant en l’ambient, sense el coneixement de la data de la fase d’ascens, una circumstància que mentalment als futbolistes blanc-i-vermells els està costant d’acceptar i que se’ls està fent dur. De manera diferent ho estan vivint Francisco i el seu cos tècnic, que van aterrar fa tot just un mes a Girona, enmig de la voràgine de partits existent i que amb prous feina havien tingut temps per fer un entrenament que no fos de recuperació. Al tècnic andalús aquests dies li estan servint per treballar amb l’equip amb molta més calma. Aquesta aturada imprevista també pot ser útil per recuperar lesionats com ara Maffeo i Calavera, que s’haurien perdut segur el play-off.

S’acaba el procés de compensació per a l’abonament 2020/21

Avui finalitza el període perquè els abonats escullin una de les tres alternatives de compensació per haver-se perdut els últims cinc partits de lliga a Montilivi a causa de les mesures imposades per prevenir la Covid-19. A través de l’espai habilitat a l’àrea dels socis del web del club, els abonats poden triar la compensació que més els quadri: o bé una aportació a projectes socials, un descompte en el preu de l’abonament de la campanya que ve o el reintegrament de l’import proporcional. En cas que l’abonat no opti per cap de les alternatives, s’activarà automàticament i per defecte l’opció del descompte en l’abonament del curs 2020/21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)