Girona

La planificació, hipotecada

La pròxima lliga comença el 12 de setembre i, a falta de poc més d’un mes, el Girona, com la resta d’equips implicats en la fase d’ascens, no sap si quan aquesta iniciï estarà a primera o a segona A. És un fet que, evidentment, condiciona, i molt, la planificació de la plantilla ja que no ofereix pràcticament marge per preparar-se independentment de quina sigui la categoria en què acabi jugant l’equip. “No et pots avançar, aquesta és la veritat, perquè les coses que potser vols per a primera, no serveixen per a segona i les que faries per a segona no les pots fer, perquè no saps si estaràs a primera”, va explicar ahir Quique Cárcel, en declaracions a TV3.

El director esportiu del conjunt blanc-i-vermell va lamentar la situació, de no saber encara dates, ni de poder fer com la majoria d’equips, que ja s’estan movent amb el cap en el proper curs. “Les pretemporades de molts equips estan a punt de començar i està clar que ara mateix nosaltres no podem prendre decisions”, va indicar . En aquest sentit, una de les patates calentes que té sobre la taula és la de Cristhian Stuani. La continuïtat del golejador, autor de 29 dianes en la lliga, es veuria realment compromesa si l’equip no torna a primera. “Pot passar”, va reconèixer Cárcel. “Per l’aspecte de l’alta fitxa que té, seria difícil d’assumir per al Girona. Ell ho sap, nosaltres també, encara que potser ell pensa quedar-se perquè està molt content. Aleshores seria qüestió de parlar-ne entre tots”, va cloure el director esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)