2a divisió A

L’Elx carrega contra el Fuenlabrada

Segona A. Dur comunicat del conjunt il·licità. “No pot ser que l’infractor sigui el principal beneficiat. El fet infractor del Fuenlabrada és flagrant, tan rellevant i evident que no hi ha necessitat de majors proves”

L’Elx acaba de fer un comunicat on carrega contra el Fuenlabrada. En primer terme, el conjunt il·licità no s’explica la indefinició d’una data per a la disputa del Play-off d’ascens on l’Elx és un dels principals perjudicats. “Defensem que aquest cas ha de resoldre’s de manera immediata, ja que hi ha un clar perjudici tant ara, que no sabem data per a competir, com per a la planificació esportiva de la pròxima temporada”, explica el comunicat que afegeix. “En aquest sentit, hi ha quatre equips seriosament perjudicats, entre ells el nostre Elx CF, que està posant en risc la salut de la seva plantilla, entrenant sense saber data per a competir, i augmentant cada dia el risc al qual s’exposa”. El comunicat remata amb una càrrega directa al Fuenlabrada. “No pot ser que l’infractor sigui el principal beneficiat. El fet infractor del CF Fuenlabrada és flagrant, tan rellevant i evident que no hi ha necessitat de majors proves. Fins i tot va ocultar els casos, segons les seves pròpies manifestacions. La conducta del CF Fuenlabrada va ser negligent i ara es converteix en caire del dol i l’obstrucció de la instrucció del cas. A més, la seva manera d’actuar va alterar la competició i l’ordre esportiu”, remata el dur comunicat de l’Elx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)