2a divisió FEF

Jordi Roger dirigirà l’Atlètic Balears

2a divisió B. El català serà el tècnic d’un dels equips punters al bronze, campió els darrers dos anys del títol en el grup 3 i el grup 1. Els de Palma s’han quedat dues vegades amb l’ascens a segona A a tocar i tornaran a aspirar a tot

L’Atlètic Balears ha anunciat la contractació del català Jordi Roger com a nou entrenador. Nascut a Barcelona fa 41 anys, Roger es trobava sense equip després de ser acomiadat per sorpresa del Linense, club al qual va entrenar les dues últimes temporades.

Jordi Roger es va formar com a entrenador a les categories inferiors del Cornellà, fins que va arribar a dirigir al primer equip la campanya 2011/12. El curs 2013/14, els del Baix Llobregat van ascendir a segona B i de la mà del tècnic van iniciar un procés de consolidació al bronze fins a l’actualitat. I és que, el Cornellà ha disputat els últims tres anys el play-off per pujar a segona A, el primer d’ells, el curs 2017/18, amb Jordi Roger com a tècnic.

L’exjugador del Palamós, el Castelldefels, el Vilassar, entre d’altres, arribarà a Palma de la mà de Xavi Calm com a ajudant, una parella que ja havia coincidit al Cornellà abans que el propi Calm dirigís com a entrenador principal a l’equip el curs 2018/19 amb la marxa de Roger –enguany Calm ha estat entrenant l’equip sub-23 del Birmingham.

Jordi Roger i el seu cos tècnic tindran la pressió de conduir a l’Atlètic Balears de nou a la lluita per l’ascens en un nou sistema de competició al bronze més exigent. I és que, el llistó deixat per Manix Mandiola, que va marxar fa pocs dies del club criticat pel president, ha estat molt elevat després d’aconseguir dos títols seguits en el grup 3 i el grup 1 i quedar-se a les portes de l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)