Girona

La plantilla del Saragossa critica amb duresa LaLiga

2a divisió A. “És insuportable la improvisació i la negligència dels que governen el futbol”, expliquen els jugadors del conjunt aragonès en un comunicat

La plantilla del Saragossa ha fet públic un comunicat en què s’alia amb la posició dels dirigents del club i es mostra indignada amb la incertesa que viuen. “Durant aquests mesos, hem complert amb responsabilitat tots els protocols. Però ha arribat el moment de dir que n’estem tips. És insuportable la improvisació en què vivim, la falta d’organització i la negligència dels que governen el nostre futbol”, diu el comunicat, que ha llegit el capità de l’equip, Alberto Zapater.

“La deixadesa dels dirigents ens impedirà competir amb un dels nostres companys. La competició ha perdut els més mínims valors d’equitat i integritat”. Els jugadors també expliquen que estan d’acord amb la petició del club de donar per acabada la competició. “Aquesta lliga ha passat de ser la millor del món a plantejar un play-off adulterat, que adultera també la planificació de la temporada vinent”. Tot i això, asseguren que continuaran preparant-se per jugar la fase d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)