Girona

Aliens al soroll

Enmig del xou en què s’ha convertit la plata en els últims dies, amb reclamacions, demandes, peticions i comunicats dels diferents clubs involucrats succeint-se, el Girona és l’únic que no ha pres part en el guirigall

Delfí Geli i Quique Cárcel havien mostrat inquietud davant la indefinició de les dates del ‘play-off’, i al club sí que es van arribar a plantejar exposar aquesta preocupació oficialment, tot i que al final es va desestimar

La segona divisió A ha anat les últimes setmanes a la deriva. L’ajornament del Dépor-Fuenlabrada el 20 de juliol, matx que es disputarà finalment avui (20 h), 18 dies després, va convertir el campionat en un guirigall, amb reclamacions, demandes, peticions i comunicats dels diferents clubs involucrats per la suspensió de l’esmentat enfrontament i les conseqüències que va comportar, sense que cap dels òrgans oficials fos capaç d’agafar les regnes de la situació i redreçar el rumb.

Han estat setmanes, doncs, d’incertesa, per a tothom, per als que esperen per al play-off i per als que aspiren a salvar-se. I les propostes en un àmbit oficial fetes pels clubs, en la gran majoria dels casos plantejant mesures si més no estrambòtiques, s’han succeït. I enmig del caos, de tot el soroll generat, el Girona s’ha mantingut al marge, en silenci. La blanc-i-vermella ha estat l’única de les entitats pendents de les decisions dels de dalt que no ha fet cap comunicat. “Només podem esperar”, deien en el club gironí, on es van passar 14 dies a l’expectativa que algú els digués quan es disputarien els play-off, un fet que va tenir lloc aquest dilluns quan LaLiga va anunciar-ne el calendari. Durant aquest temps, en què no van rebre inputs de ningú, no hi va haver cap nota oficial del Girona, més enllà d’alguna declaració de responsables del club, com ara del president, Delfí Geli, o del director esportiu, Quique Cárcel, en què van mostrar inquietud davant aquesta indefinició.

De fet, en aquest sentit, i sense haver rebut durant aquestes dues setmanes cap mena d’informació dels òrgans oficials, el Girona sí que es va plantejar pronunciar-se públicament com a club. La idea, però, no era plantejar cap mena de mesura de les que s’han estilat en els diferents clubs en les últimes dates, sinó fer una exposició pública d’aquesta preocupació que existia dins de l’entitat gironina, per la falta d’informació en una situació tan delicada com és l’actual. Tot i això, finalment, i després de valorar-ho als despatxos del club de Montilivi, es va optar per desestimar aquesta possibilitat.

PUNTS DE VISTA

Alguns dels clubs que se senten perjudicats han proposat mesures estrambòtiques

PER LA INDEFINICIÓ

El Girona va valorar expressar la preocupació però sense fer cap proposta concreta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)