2a divisió FEF

El lateral Aleix Roig (Sabadell), al Llagostera

2a divisió B. El conjunt llagosterenc incorpora el futbolista esquerrà, que va jugar al Girona juvenil abans de fitxar pel club vallesà, amb el qual ha jugat un sol partit, castigat per les lesions

El Llagostera ha tancat la incorporació d’Aleix Roig, un lateral esquerre de 20 anys que la setmana passada va rescindir el contracte que el lligava al Sabadell. Aleix Roig, de Vilassar de Mar, es va formar al planter de la Damm i va fitxar pel Girona en la seva última temporada de juvenil, en què va jugar 19 partits (1.411 minuts) a divisió d’honor. L’estiu passat va fitxar pel Sabadell. Va tenir molta participació en la pretemporada, i Antonio Hidalgo el va fer jugar en la segona jornada de lliga. Però una lesió el va frenar. Després d’un temps inactiu, va reaparèixer en la copa Federació, i es va tornar a lesionar. El maresmenc ja no va jugar cap partit més. Aleix Roig s’afegeix a Muñi com a futbolista que arriba a Llagostera dues temporades després d’haver passat pel Girona juvenil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)