2a divisió A

El Saragossa fa oficial el fitxatge de Pep Chavarría

2a divisió A. L’exjugador de l’Olot i el Figueres firma pel conjunt aragonès per quatre temporades després d’acabar contracte amb els garrotxins

El Saragossa ha oficialitzat la incorporació del figuerenc Pep Chavarría per les propers quatre temporades. El conjunt aragonès va lligar en curt al carriler esquerre el passat hivern i ha pogut anunciar el seu fitxatge una vegada acabat el vincle del jugador amb l’Olot i el curs 2019/20 pel Saragossa, amb l’eliminació en la primera eliminatòria del play-off a mans de l’Elx.

Chavarría va començar com a amateur a les files de la Unió, a tercera, i fa dos estius va fitxar per l’Olot, amb el qual va debutar a segona B ubicat en el carril esquerre i mostrant el seu potencial i recorregut. La temporada passada, Pep Chavarría va ser un fix en les alineacions de Raúl Garrido i el seu gran rendiment va cridar l’atenció de grans clubs del futbol professional. Finalment, l’empordanès ha triat el Saragossa i la Romareda per continuar evolucionant i creixent.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)