Sabadell

Jaime Sánchez, fitxat

Segona divisió. El Sabadell anuncia la incorporació del central, procedent del Valladolid Promesas. També comunica que quatre futbolistes han donat positiu de Covid-19

Quarta incorporació del CE Sabadell en el seu retorn a la segona divisió A. Es tracta del central Jaime Sánchez, que torna a la Nova Creu Alta quatre anys després d’haver marxat. Jaime Sánchez arriba des del Valladolid Promesas.

Serà la segona etapa del defensa a Sabadell. Hi va estar com a cedit pel Real Madrid Castella la temporada 2016/17, però no va arribar a debutar. Quan es va incorporar al club vallesà estava en procés de recuperació d’una lesió de genoll de la qual no va fer net en tot aquell curs. Maltractat per les lesions, ha estat en l’última temporada al Valladolid que s’ha retrobat amb el seu futbol.

El Sabadell també ha comunicat que en les proves PCR que s’han fet a tota la plantilla s’han detectat quatre casos positius de coronavirus, tres de jugadors del primer equip i un d’un futbolista del filial. Tots quatre són asimptomàtics i, segons els consells dels metges del club i de La Liga, han quedat aïllats als seus domicilis. Dilluns se’ls farà una segona prova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)