2a divisió FEF

L’Olot passa les proves mèdiques i els test serològics

2a divisió B. La plantilla garrotxina iniciarà la pretemporada el proper dilluns 24 d’agost a les instal·lacions del Morrot

La plantilla de l’Olot ha assistit a les instal·lacions del municipal per passar les pertinents proves mèdiques prèvies a l’inici de la total activitat, prevista pel dilluns 24 d’agost, amb una primera sessió d’entrenament a les instal·lacions del Morrot.

Els jugadors de l’equip garrotxí han passat una prova serològica de la Covid-19 de la qual tots han donat negatiu i, a més, han passat a fer proves de valoració antropomètrica així com potència de salts i mobilitat per estipular com ha afectat la inactivitat, no total, per culpa de la pandèmia del coronavirus.

En boca del preparador físic del primer equip, Ferran Joanmiquel, els resultats de les proves han estat satisfactòries tot i els contratemps que han hagut d’esquivar els futbolistes, un fet que deixa tot a punt a la plantilla dirigida per Raúl Garrido per començar la pretemporada tot i no saber encara la data oficial de l’inici de la lliga ni tan sols el format de la competició.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)