3a divisió FEF

Toni Cunill i Albert Canal no continuaran al Peralada

3a divisió. Els dos centrals han decidit canviar d’aires i començaran una nova aventura fora de la demarcació. L’olotí provarà sort a Hong Kong i el de Torelló està a prop del Vilafranca

El Peralada perdrà dos puntals a l’eix de la defensa per la temporada que ve, i és que encara no s’ha fet oficial però Albert Canal i Toni Cunill no continuaran al club xampanyer. Els dos centrals, de 29 i 30 anys respectivament, han decidit començar una nova aventura fora de la demarcació gironina, on han jugat la major part de la seva carrera. D’aquesta manera els defenses tancaran l’etapa al Peralada un any després d’arribar-hi com a peces importants a l’hora de construir la plantilla des de zero després del trencament de la filiació amb el Girona. De fet, van tenir un paper molt important per acabar aconseguint la cinquena posició en la classificació, i és que Albert Canal va jugar 1.817 minuts repartits en 21 partits i Toni Cunill 2.070 minuts en 23 partits. A més, el de Torelló va marcar dos gols que van servir per donar la victòria contra el Vilafranca (1-0) i el Banyoles (1-0).

Set anys entre els gironins

El central de Torelló Toni Cunill es podria convertir en jugador del Vilafranca, que ara mateix està acabant de complir amb tots els passos necessaris per convertir-se en el filial del Lleida. De fet, el club ha convocat avui una compereixença de premsa i podria anunciar ja els primers moviments. D’aquesta manera Cunill tancaria una etapa de set anys en equips de la demarcació gironina, i és que després de jugar al Manlleu, l’Espanyol B i la Pobla de Mafumet el central va arribar l’estiu del 2013 a Palamós i des de llavors ha jugat al Figueres, al Llagostera i aquest últim curs al Peralada.

Una aventura exòtica

Qui viurà un canvi d’aires més dràstic és Albert Canal. El central olotí, que ha coincidit amb Cunill els últims tres anys –dos a Figueres i un a Peralada–, té previst viatjar en els pròxims dies cap a Hong Kong per incorporar-se al Resources Capital, que acaba de pujar a la màxima categoria del país. El seu entrenador serà Joan Esteva, que ja va coincidir amb ell al Figueres, i en la plantilla també hi ha Carles Tena, company a la Unió, i Felipe Sa, exjugador del Sant Andreu.

Serà un pas més en la carrera d’Albert Canal, que fins ara sempre havia jugat en equips catalans des que va tancar l’etapa de formació al Girona. Canal ha vestit les samarretes de l’Espanyol B –va anar convocat amb el primer equip en la lliga i va jugar dos partits de copa, un d’ells com a titular–, el Llagostera, en dues ocasions, l’Olot, el Manlleu, el Figueres i el Peralada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)