2a divisió FEF

“Estarem a punt per quan ens toqui competir”

2a divisió B. Albert Blázquez admet que la plantilla viu una situació estranya pel fet de no tenir encara una data d’inici de la lliga ni el format de la competició

L’Olot ja entrena a plenes revolucions per apropar-se a la seva millor posada a punt per a l’inici de la lliga a segona B. El problema és que la FEF encara no ha assignat una data per a començar el campionat –tot i no ser oficial es parla del cap de setmana del 17 i 18 d’octubre–, ni el format de la categoria després dels contratemps generats per culpa de la Covid-19: “És estrany tot plegat. Tinc amics jugant al Besalú o a Maià de Montcal i han començat a entrenar abans que nosaltres ja que tenen una data i tots els passos a seguir més clars. Esperem que facin els protocols aviat tot i els dubtes que hi puguin haver. Nosaltres entrenarem i estarem a punt per quan ens toqui competir”, comenta el central i carriler garrotxí.

Exercint de capità per la baixa per culpa d’un accident en bicicleta d’Hèctor Simón, el central Albert Blázquez comenta: “Hem arribat amb ganes i en un bon estat de forma, això vol dir que l’equip s’ha cuidat i que hi ha compromís. Cada mes en Ferran Joanmiquel ens ha passat plannings d’entrenaments i hem fet sessions conjuntes amb tot l’equip”.

Després de jugar l’últim partit el 8 de març contra el Badalona al municipal, la plantilla garrotxina té moltes ganes de tornar a vestir-se de curt per competir de nou amb els companys i ajudar a acoblar els tres fitxatges que s’han fet aquest estiu (Juan Delgado, Albert Batalla i Roger Escoruela): “Tenim ganes de jugar partits i competir. Respecte als altres equips tenim l’avantatge que som un grup d’amics que fa coses junts i fa anys que estem units”.

Albert Blázquez ha tingut unes paraules pel seu company Hèctor Simón, allunyat dels terrenys de joc una bona temporada: “L’Hèctor hauria d’estar parlant en nom de l’equip i no pas jo, ell és el nostre capità i li desitgem una recuperació ràpida i total perquè el necessitem”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)