2a divisió FEF

La FCF es reuneix amb els clubs catalans de segona B

2a divisió B. El president de l’ens, Joan Soteras, ha escoltat les demandes, els dubtes i les inquietuds dels clubs catalans que competiran al bronze el curs 2020/21

La FCF s’ha reunit de manera telemàtica amb els onze clubs catalans que competiran a segona B representant la federació –el Barça B, el Cornellà, el Lleida Esportiu, l’Olot, l’Espanyol B, el Llagostera, el Nàstic, el Badalona, el Prat, l’Hospitalet, a més de l’Andorra–. La reunió ha tingut l’objectiu d’escoltar l’opinió, els dubtes, les inquietuds i les demandes dels clubs a l’espera de la decisió final per part de la FEF d’assignar un sistema de competició per a la categoria, determinar una data d’inici per a l’inici de la lliga i instaurà els protocols adients per garantir la seguretat sanitària dels futbolistes i tècnics.

La FCF ha estat representada pel seu màxim mandatari, Joan Soteras, acompanyat pel secretari general, Oriol Camacho i l’administrador general, José Miguel Calle. En la reunió també s’ha tractat l’aplicació del pla d’acció pel desconfinament esportiu a Catalunya publicat per l’SGE, pendent de publicar al DOGC i, a més, la federació ha informat als presidents dels clubs catalans sobre les últimes informacions rebudes per part de la FEF sobre el protocol de seguretat i higiene que es podria donar a conèixer a partir del 31 d’agost.

Per part dels màxims responsables dels clubs presents a la reunió s’ha demanat a la FCF que defensi un grup de segona B amb 20 equips i dos subgrups de 10 per evitar que el futbol català surti perjudicat en cas que la divisió sigui entre onze, un fet que podria fer baixar a massa equips del país a tercera de cara el curs vinent. Les entitats també han demanat que no es rebaixin les subvencions estipulades i que es pagui el corresponent de la Seguretat Social de la campanya 2019/20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)