2a divisió FEF

El Lleida es defensa dient que el curs 2019/20 no ha acabat

2a divisió B.

El Lleida ha respost al comunicat emès pels jugadors de la seva plantilla durant el dia d’avui explicant que el club no té constància que la temporada 2019/20 hagi acabat. “A dia d’avui, ni la RFEF ni el CSD han dit res sobre l’inici de la temporada 2020/21 i la finalització de la temporada 2019/20 es troba en situació sub iuce [sota judici] tot esperant els recursos judicials”, ha explicat l’entitat blava que, a més, ha ressaltat que el comunicat no estigui signat per ningú. A més, el Lleida ha dit que no manté cap deute econòmic amb cap jugador i es remet al comunicat de l’AFE i la FEF que van enviar el 14/08 dient que cap equip de segona divisió B tenia cap deute amb cap jugador.

La plantilla del Lleida ha publicat un comunicat a les xarxes socials acusant a l’entitat del Segrià d’obstaculitzar els seus fitxatges a altres clubs. Els jugadors han explicat que el club va aplicar un ERTO fins la finalització dels contractes –a 30 de juny, ja que no hi va haver pròrroga perquè l’equip va finalitzar el seu concurs amb l’aturada de la lliga– però que a l’hora de buscar-se equip, els equips interessats en els jugadors reben amenaces per part del Lleida. “Això ha fet que s’hagin trencat algunes propostes de contracte, un fet que està causant greus perjudicis ja que el futbol és l’activitat per la qual estem vivint”, afirmen els jugadors.

A més, en el comunicat també diu que el Lleida manté deutes amb alguns jugadors corresponents al curs 2019/20. “És l’únic club que està portant a terme aquestes pràctiques tan perjudicials pels futbolistes, un fet que posem de manifest perquè sigui conegut per tots els agents del futbol, entre ells els nostres companys de professió”, indiquen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)