2a divisió FEF

L’Olot té previst fitxar un substitut per a Hèctor Simón

2a divisió B. El de Llançà estarà diverses setmanes de baixa per culpa d’un accident en bici i en l’agenda del director esportiu Sergi Raset hi ha Marc Rovirola, amb molts pretendents, i hi havia Albert Dorca (fitxat ja pel Cornellà)

Fa pocs dies que l’Olot va anunciar un contratemps important en la seva planificació, fins llavors plàcida i amb antelació respecte els altres rivals de la categoria. L’accident en bicicleta d’Hèctor Simón i la lesió patida pel migcampista de Llançà i primer capità de l’equip obligarà al director esportiu, Sergi Raset, a moure’s i fitxar un recanvi al mig del camp, i és que, Hèctor Simón haurà d’estar diverses setmanes allunyat dels terrenys de joc.

En la llista de preferències de Raset, hi havia un futbolista format a l’Olot, el veterà de 37 anys Albert Dorca, que després de competir durant dotze temporades consecutives a segona A i disputar 418 enfrontaments –el tercer jugador que més en la història de la categoria per darrere de Nino i Quique Martín–, ha decidit tornar a Catalunya, però no pas a la Garrotxa. El Cornellà ha anunciat la seva incorporació esvaint qualsevol opció de recalar a l’Olot.

Un altre dels futbolistes a la llista de l’àrea esportiva garrotxina és Marc Rovirola. El de Cornellà de Terri és amic de diversos jugadors de la plantilla, coneix Sergi Raset i fa pocs dies s’ha desvinculat del seu club els darrers tres anys, l’Atlètic Balears, on ha estat una peça fonamental, primer en la salvació de l’equip i després en la consecució dels dos darrers títols de segona B.

No ho tindrà fàcil l’Olot, i és que, Rovirola té diversos pretendents de luxe a la categoria, equips punters que aspiraran a l’ascens i que segur podran oferir al jugador millors condicions econòmiques.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)