2a divisió FEF

Els deu catalans i l’Andorra en el mateix subgrup

2a divisió B. La federació ha comunicat la distribució dels cinc grups de la categoria de bronze, amb el futbol català unit al subgrup A del grup 3

Minuts després de fer oficial que la temporada de 2a divisió B arrencarà el pròxim 18 d’octubre –la decisió encara l’haurà de ratificar la comissió gestora de la FEF el pròxim 14 de setembre quan hi hagi un protocol establert–, la federació espanyola ha fet oficial la distribució dels cinc grups de la categoria de bronze, que ha estat l’aprovada per tots els presidents de les federacions territorials.

En la configuració que la comissió gestora ratificarà aquesta tarda els deu equips catalans que aquest any jugaran a 2a B han quedat enquadrats en el subgrup A del grup tres. Són el Prat, l’Hospitalet, el Badalona, el Barça B, el Nàstic, el Lleida, l’Espanyol B, el Cornellà, el Llagostera i l’Olot. No estaran sols, i és que els catalans formaran un dels subgrups d’11 equips amb la companyia de l’Andorra, adscrit també a la federació catalana.

Per la segona fase del curs els catalans i l’Andorra s’encreuaran amb els deu equips del subgrup B del grup tres, en què hi ha els vuit equips valencians –l’Alcoià, l’Atlètic Llevant, l’Atzeneta, La Nucía, l’Hèrcules, l’Oriola, el València Mestalla i el Vila-real B– i dos dels representants balears, el Peña Deportiva i l’Eivissa –l’Atlètic Balears i el Poblense han anat al grup cinc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)