2a divisió FEF

La FEF aprova les normes i bases de la competició

2a divisió B. La comissió gestora de la FEF ha donat el vistiplau a la data d’inici per a la segona B i la tercera (el 17-18 d’octubre) i el sistema de competició filtrat per subgrups i fases específiques

La comissió gestora de la FEF ha aprovat les normes i bases de la competició per a totes les categories de futbol i futbol sala masculines i femenines organitzades per la pròpia federació espanyola. L’ens esportiu ha donat el vistiplau a les dates d’inici de la segona B i la tercera, pel cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, a més del sistema de competició filtrat setmanes enrere en el qual els equips quedaran distribuïts, d’entrada, en subgrups per proximitat geogràfica. La FEF informa que en aquesta primera fase es disputaran partits d’anada i tornada i que en les segones fases específiques els equips jugaran per objectius concrets arrossegant el coeficient de punts per partit i els resultats de la primera fase.

La FEF avisa, a través d’un comunicat, que en les normatives de la competició es contempla disposicions específiques per resoldre situacions d’ajornament o suspensió de partits per causa de la Covid-19, així com les jornades de recuperació en els calendaris per contraprogramar els enfrontaments que s’hagin hagut d’ajornar.

Tot i que el procés per desbloquejar el futbol no professional d’àmbit estatal s’ha eternitzat, finalment, els protocols sanitaris presentats pel CSD la setmana passada han acabat d’encendre la llum a l’organitzador de les competicions, que a poc més d’un mes per a l’inici de les lligues ha resolt l’atzucac. En les properes hores s’haurien de fer els pertinents calendaris per establir l’ordre dels partits i les jornades per a cada un dels deu subgrups entre els cinc grups de segona B, a més de per a tota la tercera i la resta de categories no professionals d’àmbit estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)